Jak smazat aktivitu

Každá vámi voložená aktivita se vám zobrazí v seznamu ve vašem profilu. Následně si ji můžete ZOBRAZIT ale i SMAZAT

1. Přihlaste se do svého účtu. 
2. Levým tlačítkem myši jednou klikněte na kolečko (vaši profilovou fotku) nebo na vaše jméno, které je zobrazeno v pravo nahoře vedle tlačítka "vložit aktivitu".
3. Vyberte ze zobrazených možností "Můj profil", opět na něj jednou klikněte levým tlačítkem myši. 
4. Ve spodní části vašeho profilu je seznam aktivit, které jste si nahráli. 
5. U každé aktivity je možnost ji zobrazit nebo smazat
6. Pokud zmáčknete tlačítko smazat, bude otázáni, zda aktivitu chcete opravdu smazat. 
7. Pokud potvrdíte červeným tlačítkem "odstranit", vámi vybraná aktivita bude smazána. 
8. Aktivitu teď můžete nahrát znovu (ale pozor, jen maximálně pět dnů zpětně!). 


KROK 2 A 3


KROK 4, 5 A 6 


KROK 6 A 7